e-mail

visnelirujj@gmail.com

31 Ocak 2015 Cumartesi

Avon 4'lü far paleti (berry love)

Merhaba!

Blog yazmak dışarıdan göründüğü gibi değilmiş. Bunu daha ikinci yazımda dile getirmek kötü tabii ki ama ne yazayım nasıl yazayım derken saatler geçiyor buda tecrübesiz olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Şu sıralar boş zamanım varken değerlendirmek, yazmak istedim. Hobi sonuçta stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama o kadar çok insan blog okuyor veya yazıyor ki hal böyle olunca tecrübeli insan çok bu yüzden de hobi olarak yazıyo olsam bile çekiniyorum. :) İmkansız diye bir şey yok öğrenirim ben de diye umuyorum :)

Ve konumuza dönelim.
Bugün avon far paletini incelemek istedim. Avon far paletlerini yenileyerek bu seriyi çıkarmıştı. Bende berry love paletini görür görmez aldım ve pişman olmadım. Hem indirimlerde çok düşük fiyata satılması daha da alınabilir kılıyor.
Avon far paleti (berry love)

Benim beklentim düşüktü açıkçası ve beni yanılttı. Yumuşacık yapısı var ve orta derecede pigmentasyona sahip. Kalıcılığı da orta derecede. Ben bazsız kullanmadığım için pigmentasyonundan ve kalıcılığından memnunum. Biraz tozutma problemi var ama benim için büyük bir sorun değil.


Tek tek renklere bakacak olursak;
1 numaralı rengi kaş altlarını aydıtlanmak için kullanılabilecek ve göz pınarlarına yakışacak bir kemik rengi. Aslında renk mat ama minik ışıltılar barındırıyor.
2 numara tatlı, uçuk bir pembe. Yine içerisinde minik ışıltılar var.
3 numaraya bronz denilebilir ve tabiki favorim tek başına yetiyor. Diğerlerine göre en çok ışıltı bu farda var.
4 numara ise mürdüm rengi ve ikinci favorim. Mat bir far. Gölgelendirme yapmak için kullanışlı bir renk. Tabii isteğe göre tek başına da kullanılabilir.

Avon far paleti berry love

Üsttekiler bazsız, alt sıradakiler ise bazlı olarak uygulanmıştır.

Ben bu far paletini sevdim. Günlük makyajda rahatlıkla kullanılabilir renklerden oluşuyor. Peki siz bu paleti denediz mi? 
Görüşmek üzere :)

10 yorum:

  1. Berry Love, katalogdan gördüğüm bir fardı. Böyle yakın incelemesini görmemiştim ama güzel olabileceğini tahmin ediyordum. Gerçekten de güzelmiş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kullanışlı bir far. İndirimden ne alsam diye düşünüldüğünde güzel bir seçim olabilir. Rica ederim :)

      Sil
  2. ah keşke avon tün renkleri mat bir far paleti yapsa! bu renkler ile de çok güzel sevgililer günü makyajı yapılabilir.. yazın akıcı ve sade rahat olabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mat renkler daha kullanışlı oluyor. Çok mu parlıyorum korkusu olmuyor hiç değilse ama bundaki ışıltılar çok sayılmaz :) Çok teşekkürler öyle düşünmene sevindim :)

      Sil
  3. Blogumu ilk actigim da bende ayni korkulari duyuyordumama bir sure sonr yazilar genelde kendiiginden geliyor :) bol yazmalive bol tiklanmali gunler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah benim de öyle olur :) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :))

      Sil
  4. Renkleri çok güzelmiş güle güle kullan canım :) Gerçekten blog yazmak dışarıdan göründüğü gibi değil bende 6 aydır yazıyorum ve hala bir post için saatler harcıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Her zaman da saatler harcamak gerekiyor sanırım. Emeksiz, özverisiz olmuyor. :)

      Sil
  5. Merhaba, merak ettiğim bir far paletiydi, iyi oldu yazını okuduğum :) Blog keşif etkinliğinden geldim. Hemen takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgilerimle...
    rainbowmorethan7colors.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) faydalı olmasına çok sevindim. Beni GFC üzerinden takip ederseniz sevinirim. Ayrıca blog takip etkinliğime de göz atabilirsiniz :) hemen bakıyorum bloğunuza :)

      Sil