e-mail

visnelirujj@gmail.com

11 Mart 2015 Çarşamba

Flormar Supermatte 212 Ruj-Vintage Pink

Merhabalar :)

Bugünün konuğu geçenlerde yaptığım flormar alışverişimde aldığım supermatte serisinden 212 numaralı ruj. Bu ruj Nars velvet matte lip pencil- Dolce Vita'ya muadil olarak gösteriliyor.

Flormar Supermatte 212 Ruj-Vintage Pink



Flormar rujları uygun fiyatlı ve fiyatına göre performansları oldukça iyi diye düşünüyorum. Son zamanlarda renk skalasınıda oldukça genişletti.


Flormar Supermatte 212 Ruj-Vintage Pink

Gelelim rujun rengine mat şeftali pembe arası bir renk ve günlük kullanıma oldukça uygun. Her makyaja uyum sağlayacak, joker diyebileceğimiz rujlardan. Mat olmasına rağmen dudaklarımı kurutmadı. Ben alttan nemlendirici sürünce ortaya çıkan hafif parlaklığı sevmediğim için nemlendiriciyle kullanmıyorum. Kalıcılığı iyi sayılır. Bence sarışına da, kumrala da esmere de yakışacak bir renk vintage pink :)

Flormar Supermatte 212 Ruj-Vintage Pink


Ben Flormar'ın bu rujunu denemeden sipariş ettim ve memnun kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sevgiler :))

10 yorum:

  1. Rengi çok güzel gözüküyor Flormar standında bi denemek lazım. Benim ten rengim pembe olduğu için her ton gitmiyor malesef :/ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu renk tonlarını seviyorsan mutlaka denemelisin canım. Bence yakışacaktır :) teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Vişneli ruj ne şirin bi isim olmuş:) ben bu rujun daha koyu tonlarını aldım sürümü pek kolay ama çok kalıcı degıl sankı ;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) evet canım koyu rengi var bende de iç kısımlardan silinmeye başlıyo ama bu çok koyu olmadığı için silinse bile pek fark edilmiyo :)

      Sil
  3. Merhaba cnm rujun rengi çok güzelmiş güle güle kullan blogunu takibe alıyorum senide beklerim bloguma <3 ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Tabii ki gelirim :)

      Sil
  4. Rengi cok tatli duruyor. Sanirim flormarin rujlarina bir göz atma vakti geldi. :)

    YanıtlaSil
  5. Bende bugün aldım bu ruju canım ama mat olduğunu eve gelince fark ettim çok üzüldüm kuruluk yapıp çizgilerde kalır mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle ben zaten mat ruj sevenlerdenim :) Her mat rujda olduğu gibi bir miktar kurutabiliyo ama ben çok sorun yaşamadım. Sürekli nemlendiriyorum çünkü dudaklarımı. Eğer sorun yaşarsanız altına nemlendirici sürerek deneyin o zaman memnun kalacağınızı düşünüyorum :)

      Sil