e-mail

visnelirujj@gmail.com

20 Mart 2015 Cuma

Hayatımın ruju! Beautycycle Lasting Lip Colour - Orchid

Merhabalaar :)

Bugün yine bir rujdan bahsedeceğim ama bu ruj hayatımın ruju gerçekten :) En zor anımın kurtarıcısı, her makyajın tamamlayıcısı tam bir joker ruj. Bu ruju kullandığım zaman mutlaka 1 kişi rujumu soruyor. Oysa tam bir dudak rengi o kadar fark edildiğini düşünmüyordum :)


Beautycycle Lasting Lip Colour - Orchid



Beautycycle - Orchid kalıcı ruj serisinden ama adı gibi kalıcı değil malesef. Orta derecede kalıcılığı var, bu yüzden gün içerisinde tazelemek gerekiyor mutlaka. Dudağı güzel nemlendiriyor ve dudak kusurlarını belli etmiyor.



Beautycycle Lasting Lip Colour - Orchid


Böyle tatlı, hafif bir rengi var dudağın iç kısmıyla bütünleşiyor diyebilirim renk için ve ıslak bitişli. Bu renk kumrala ayrı, sarışına ayrı yakışıyor. Esmerde görmedim ama yakışacağından şüphem yok. :) Kapatıcılığı pek fazla değil iki kat falan sürüyorum. 


Beautycycle Lasting Lip Colour - Orchid


Ben bu ruju gerçekten çok seviyorum ve bu 2. alışım. Çok sık kullandığım halde uzun süre gidiyor. Rujda doğal tonlardan hoşlanıyorsanız mutlaka denemelisiniz.


Sevgiler :)

7 yorum:

  1. Böyle çok sorulan rujlar çıkıyor kullandığımız onlarca ruj arasında, binde bir... İşte onların kıymetini bilmeliyiz :) Benim de oldu öyle bir kaç rujum, bir daha bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kıymetini bilmeliyiz, stoklamalıyız hatta :)

      Sil
  2. guzel bır ınceleme olmus rengı de cok tatlı :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir yazı teşekkürler bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil