e-mail

visnelirujj@gmail.com

14 Haziran 2016 Salı

Roaccutane serüveni 26.gün

Merhabalar,

Roaccutane serüvenimde 26 günü geride bıraktım. Çook uzun zaman var önümde. Biter mi bu günler? Ben en kötü mevsimde başladım bu ilacı kullanmaya. Yazın.. Aslında kışın başlanılması öneriliyor ama ben kışa kadar beklemek istemedim. O kadar zaman kaybettim ki zaten. Güneş kremini ihmal etmiyorum inşallah yaz ayınında sorun olmayacağını düşünüyorum.


Gelelim etkilerine, burnumdaki kapalı gözenekler dışarı kustu. Sabah uyandığımda hiç hoş bi görüntü yoktu. Neyse temizlensinde katlanacaz artık. Burnum ve dudak çevrem soyuluyo. Yanaklarımda soyulma yok. Ama duş alırken sıcağın etkisiyle yanaklarıma dokunduğumda soyulmalar oluyor.

Kas ağrılarım, bacaklarımda sanki çok yürümüşüm de yorulmuşum etkileri geçti. Zaten çok abartılı, dayanılmıycak ağrılar değildi. Dediğim gibi yorgunluk ağrısı gibiydi.

Lens kullanmıyorum çünkü kullandığım zaman rahatsız etmeye başlamıştı. Bir de zarar veririm diye korktum. Haftada bir falan takıyorum yine lensimi moralim düzeliyo en azından kendimi gözlüksüz görünce. Refresh i aklıma geldikçe damlatıyorum yinede günde bir falan. Kuruluk problemim çok yok gözümde ama olsun yine de ben önlemimi alayım.

Dudaklarım gayet iyi durumda çünkü sürekli blistex med plus kullanıyorum. Yine de 2 saat nemlendirmesem fena geriliyo.

Bu arada artık yüzüm kusmaya başladı. Her gün yeni iki üç sivilceyle uyanıyorum. Ama ilaçtan öncede olurdu böyle şeyler yani şimdilik çok anormallik yok. Çıkanlarda eskisi kadar uzun süreli olmuyor, daha çabuk kuruyor. Kapalı komedon çok var yüzümde onların hepsi sivilce olacak sanırım o zaman yandım.

İlk günlerde saç diplerim çok kaşınıyodu ama oda geçti. Başka söylenecek bir şey kalmadı sanırım şimdilik.

Sevgiler... :)

4 yorum:

  1. canım geçmiş oldun şimdiden, umarım ilaç etkisini tez zamanda gösterir...

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun. Çok iyi sonuç alan arkadaşlarım var darısı başınıza:) Blogunuzu takibe aldım bende beklerim.
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu ilaç sivilceler üzerinde çok etkili ama umarım yan etkilerini görmezsiniz. Ağır yan etkileri mevcut. Bu arada bloğunuzu keşif etkinliğinden buldum sizi takipteyim. Bloğuma da beklerim sevgiler http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil