e-mail

visnelirujj@gmail.com

3 Şubat 2015 Salı

Amway, Satinique Sonlandırıcı Saç Spreyi

Günün ikinci yazısından merhaba!

Amway ürünlerini artık çoğu insan duymuştur. Amway ürünlerini network ağı üzerinden satışa sunuyor ve bünyesinde çeşitli kaliteli markaları barındırıyor. Satinique de bunlardan biri.
Satinique markasında bir çok saç ürünü var. Şampuanlar, saç kremleri ve dahası. Biz bugün bu markanın saç spreyine göz atacağız.

Satinique sonlandırıcı saç spreyi

Benim saçlarım çok düz ve ince telli. Benim için maşa veya dalgalı fönler rüya gibi geliyordu. Çünkü saçımın dalgalı kalabilmesi için çok sert bir spreyi saçıma bol bol sıkmak gerekiyordu ki o sert görüntü hiç sevmediğimdir. Bence çok yapay duruyor öyle olunca, düz kalsın daha iyi. İkinci seçenek ise spreyi az sıkmak ve az sıkıldığı içinde 2-3 saat sonra o güzelim dalga dalga saç eski haline dönüyordu. Hatta keşke eski haline dönse! Düz mü olsam dalgalı mı olsam diye düşünüp karar verememiş bir modda garip bir hal alıyordu. 


Günün birinde Satinique sonlandırıcı saç spreyiyle tanıştım ve hiç bir şey beklemeden kullandığımda diğer spreyler gibi ağır olmadığını gördüm. Üzerinde orta tutuş düzeyi için yazsada benim o dümdüz saçlarımı gün boyu bozulmadan tutuyor valla!

En sevdiğim özelliği ise ilk sıktığımda saçımı sertleştirmiş gibi görünsede, dakikalar sonra o sertlik gidiyor ve yumuşacık saçlarım kalıyor. Üzerinde sprey olduğunu hiç hissettirmiyor, hatta unutturuyor.

Benim bu spreyle ilgili yorumlarım böyle oldu. Saç spreyi arayışınız varsa tavsiye ederim. Bu ürüne Amway temsilcileri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Sevgiler :)



4 yorum:

  1. hmmm denemeliyim bunu ben :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Beğeneceğine eminim canım :)
    Hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Benim saçlarım düz ve ince telli, aynı dert bende de var. Kesinlikle deneyeceğim.
    Takipteyim.Bende bloguma beklerim.
    http://glamchic-glamglow.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil