e-mail

visnelirujj@gmail.com

27 Şubat 2015 Cuma

Clinique Bottom Lash (Alt Kirpik Maskarası)

Uzun bir aradan sonra merhaba!

Günlerdir blogumla ilgilenemiyorum ve bu beni oldukça üzdü. Bundan sonra daha aktif olacağımı umuyorum. Gelelim konumuza. Bugünün konuğu Clinique Bottom Lash.


Clinique Bottom Lash (Alt Kirpik Maskarası)

Bu alt kirpik maskarası, normal maskarayı alt kirpiklerde uygulamakta zorlananlar için oldukça kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum. Benim seyrek alt kirpiklerime maskarayı uygulamak zor oluyordu, kirpikleri belirginleştireyim derken her yere bulaşıyordu. Bu yüzden clinique benim kurtarıcım oldu diyebilirim.

Clinique Bottom Lash (Alt Kirpik Maskarası)

Minicik fırçasıyla kolayca kirpiklerimi tanımlayabiliyor ve hiç bir yere bulaşmıyor.  Üst kirpiklerimde maskaranın belirginleştirmeden bıraktığı minik kirpiklerde de kullanıyorum. Gün boyu akma ve dökülme yapmıyor. Günlük makyajda beni biraz oyalıyor bu yüzden her gün kullandığım bir ürün olmasada zamanım varsa kullanıyorum.

Clinique Bottom Lash (Alt Kirpik Maskarası)

Ne kadar minik olduğunu görün diye bu fotoğrafı paylaştım :) 2 ml'lik tüpü var. Siyah ve kahverengi renk seçeneği mevcut fakat yeterli ilgiyi görmediği için ülkemizden malesef çekiliyor sanırım. Bir yerlerde rastlarsanız deneyebilirsiniz.


Siz bu maskarayı denediniz mi? Sevgiler :)

3 yorum:

  1. Ben de çok severek kullandım bu maskarayı ama evet doğru kaldırıldı malesef :( . Yine de dediğiniz gibi oldukça kullanışlı :)

    YanıtlaSil
  2. Denemedim ama kaldırılmasaydı denemek isterdim(yukarıda yazan yoruma istinaden). Bir de ben mascara bazı arıyorum ama bulamıyorum bildiğiniz varsa yazabilir misiniz?

    Bende bloğuma beklerim belki yeni siteler keşfetmenize yardımım dokunur. http://webdepthtr.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Flormar'ın maskara bazını kullanıyorum. Günlerce bulamamıştım, bulduğumda ise yedeklemiştim. Fakat malesef koleksiyon ürünü olduğu için yok artık. Kesinlikle kalıcı seriye geçmesi gereken bir ürün. Bunun dışında denemedim ama essence in maskara bazı çok övülüyor. Tabi bunlar uygun fiyatlı olanlar pahalı istiyorsak çeşitlendirebiliriz bunu :)

      Sil