e-mail

visnelirujj@gmail.com

5 Şubat 2015 Perşembe

Flormar Supermatte M129

Yeniden merhaba :)

Günün ikinci yazısında konuğumuz Flormar Supermatte'nin M129 numaralı rengi.


Flormar Supermatte M129


 Bu seriye neden supermatte denmiş anlamış değilim. İlk başta mat falan zannetmiştim meğer alakası yokmuş. Aksine parlak mı parlak rengi var. Ama o nasıl bir renk Allah'ım! Aldığımdan beri pek seviyorum ben bu koyu mor ojeyi.

Flormar Supermatte M129

Sürülüşü rahat, fırçası bilindik flormar fırçası. Rengini ikinci katta tam anlamıyla veriyor. Tırnağımda iki kat uygulanmış halini görüyorsunuz. 

Kalıcılığı konusunda tam bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü ben maksimum iki gün kullanıyorum sürdüğüm ojeyi. Sonra sıkılıyorum. Ama flormar ojeler pek kalıcı olmadığından bununda kalıcı olduğunu düşünmüyorum.

Siz bu rengi beğendiniz mi?

Görüşmek üzere:))

15 yorum:

  1. Çok güzelmiş rengi, ojelerde mor renk vazgeçilmezimdir zaten :) Deborah'ın gel effect serisindeki 26 numaralı ojeye mutlaka bakmalısın bu mordan biraz daha sıcak biraz bordoya yakın harika bir renk :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :) Mutlaka bakacağım, koyu mor ojeleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Mor rengi bir çok alanda ben de çok severek kullanıyorum ve oje sepetimde bir çok çeşidi mevcut. Bu renk de oldukça güzelmiş güle güle kullan kuzu ..

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş, sana da çok yakışmış. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Tam aradığım mor renk cnm, çok beğendim, ben de alacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) şimdiden iyi günlerde kullan diyeyim canım. :)

      Sil
  6. Supermatte yazmasını bende anlayabilmiş değilim, normal ojeden farkını göremedim ama yapısı ve renkleri hoşuma gidiyor bu serinin..Bende beklerim bloguma..Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba canım, blogun hayırlı olsun öncelikle. Blogunu bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Oje'nin rengini çok beğendim.Sizin ellerinize de yakışmış bence :)

    YanıtlaSil