e-mail

visnelirujj@gmail.com

4 Şubat 2015 Çarşamba

Pastel Profashion Blush-On 120 / Allık

Merhaba!

Bugün sizler için Pastel Profashion Blush-On 120 numaralı allığını inceleyeceğim. 

Pastel Profashion Blush-On 120


Allığı geçen aylarda şeftali bir allık arayışındayken almıştım. Bunun dışında 4 renk seçeneği daha vardı. 6 g'lık bana uzun süre yetecek bir boyuta sahip. Ambalaj olarak sağlam, çantaya attığınızda kapağı kolay kolay açılmaz.

Pastel  Profashion Blush-On 120

İçerisinde bir de küçük fırçası vardı fakat pek işe yarayacak cinsten değildi. Bende kaybetmişim, o yüzden yeri boş kaldı. Rengi dediğim gibi güzel bir şeftali tonu. İçerisinde ışıltı barındırmıyor, tamamen mat bir şeftali tonu. Pigmentasyonu çok iyi. Doğru allık fırçasıyla uygulandığında hoş bir renk oluveriyor yanaklar. Kalıcılığı da memnun edici.

Dezavantajı ise çok fazla tozutuyor. Ne yazık ki benim cildimle pek anlaşamadılar ve bir iki minik sivilce çıktı kullandığım zaman. Ben de 2-3 kere kullandıktan sonra bir köşeye bırakmak zorunda kaldım. Allık seçimini dikkatli yapmam gerekiyor. Böyle sorunlarla karşılabiliyorum ben.

Benim gibi hassas bir cildiniz yoksa sorun çıkaracağını sanmıyorum ve rengini beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu allığı Pastel'in online satış sitesinde bulabilirsiniz.

Umarım beğenmişsinizdir, sevgiler. :)

16 yorum:

  1. Rengi de çok hoşmuş aslında keşke sivilce yapmasaymış :( Nacizane bir fikir, bu tür ürünlerini blog satışı yapabilirsin aslında veya elinde kullanmadığın fazla ürünler varsa. Bazı bloglarda okuyorum belli sebeplerden dolayı bazı ürünler çöpe gidiyor ve çok üzülüyorum bu duruma :(

    YanıtlaSil
  2. Keşke :( Evet haklısın ben de üzülüyorum. Bu fikri bir düşüneyim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de düşünün ziyan olacağına bu yolla elinizden çıkarmış olursunuz. Benim de bu şekilde rengi uymayan ya da açgözlülükle çifter çifter alıp bir köşede ölmeyi bekleyen ürünlerim vardı ve blog satışı başlattım :)

      Sil
    2. Mantıklı davranmışsınız :)

      Sil
  3. Blogunuzu çok beğendim takibe aldım bende beklerim ;) sedosun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Blog keşif etkinliğinden buldum
    takibe aldım tatlım seni, bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Tabii ki gelirim :)

      Sil
  5. Ben de bu ara hangi allığı alsam diye düşünüyorum :) Benim için açıklayıcı olmuş yazın, güzelmiş allık gerçekten ;)
    Takipteyim, ben de beklerim ;)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, blogun hayırlı olsun canım, pastel'in bu ürününü bilmiyorum ama şu ufacık olan allıkları varya 10 liraya satılan. Harika bir ürün ışıltısı renkleri kesinlikle tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Söylediğini bilmiyorum bende ama mutlaka bakacağım. :)

      Sil
  7. Blogun hayırlı olsun blog keşif etkinliğinden gördüm takipledim hemen ben de bekliyorum bilgiler için teşekkürler bu arada :)) bendegelcem.blogspot.com.tr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum :)

      Sil